Màster superior en CONCEPT ART I MODELATGE

CONVOCATÒRIA – 04/10/2021

Idioma ESPANYOL

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial
Online en streaming*

Duració

2 cursos lectius + Projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR EN CONCEPT ART I MODELATGE

Aquest màster està dirigit a estudiants de 3D, animació, cinema o audiovisuals, cicles formatius, il·lustració i graduats universitaris, professionals del 3D, d’animació de personatges i videojocs, il·lustració, belles arts i qualsevol persona interessada en el disseny i la creació 3D de personatges.

  • + 20 anys.
  • Informàtica nivell usuari i entorn Windows.
  • No es requereix cap formació prèvia específica.
  • Bases de dibuix

1er any

Durant aquest curs lectiu, els alumnes adquireixen els fonaments artístics necessaris en dibuix i perspectiva, anatomia humana (nivell 1), pintura digital (Photoshop i SketchBook Pro, nivell 1) i pràctica de model al natural, per obtenir els millors resultats en el procés de creació de personatges, ja sigui per a la indústria de l’animació o la dels videojocs. En paral·lel, obtindran també els coneixements tècnics necessaris per fer els primers personatges 3D (ZBrush, nivell 1). Practicaran realitzant concepts i modelatge de props i assets per a videojocs, personatges cartoon i semirealistes i disseny de fons, la il·lustració de concept arts i desenvolupament visual per a la indústria audiovisual (videojocs, cinema realista i cinema d’animació): escenaris, entorns i disseny de personatges realistes (nivell 1). A més, faran servir tècniques de Matte Painting i workflows d’integració 2D-3D. Faran també personatges 3D d’alta qualitat en ZBrush (nivell 2) altament texturitzats i detallats (Substance Painter, nivell 1), dibuix realista, pintura digital (Photoshop i SketchBook Pro, nivell 2) anatomia humana (nivell 2), model al natural.

2on any

S’abordarà el disseny d’animals (anatomia animal) i criatures fantàstiques d’estètica realista (nivell 2) per a animació i cinema d’imatge real i les tècniques més eficients de retopologia i texturitzat per convertir la creació artística en personatges tècnicament funcionals i preparats per als processos de producció posteriors. S’aprofundirà en pintura digital (PS i SB Pro, nivell 3) i en pràctiques de model al natural (animals), tècniques de concept art per a videojocs, cine realista i  cinema d’animació, Matte Painting avançat, modelatge avançat amb ZBrush (nivell 3) i texturitzat avançat (SP, nivell 2) per a producció cinematogràfica i videojocs.

  • Titulació Certificada FX.
  • Visual art developer
  • Dissenyador de personatges, props i entorns per a cinema d’animació i videojocs
  • Modelador de personatges cartoon, semirealistes, realistes i criatures, modelador de props, Matte painter

Com a professional, t’incorporaràs dins de l’equip de disseny per desenvolupar personatges, criatures, assets i entorns tant per a cinema d’animació i imatge real, com per a videojocs.
En acabar la teva formació tindràs una bobina de treballs personals de qualitat professional perquè puguis accedir al món laboral.

 

En aquest màster aprendràs els fonaments tècnics i artístics per convertir-te en un Concept artist, un lloc essencial en la preproducció de qualsevol obra audiovisual. T’oferim una formació única perquè arribis a ser un artista conceptual de personatges, props i entorns i modelador de personatges i criatures 3D.

En acabar la formació, tindràs els coneixements necessaris per dur a terme les teves idees i les dels directors d’art i disposaràs d’una reel final 2D/3D amb concepts complets integrats tant amb Matte Paintings de props i entorns, com amb personatges cartoon, semirealistes i realistes, props i assets per a cinema d’animació i videojocs.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Disposem d’una Borsa de treball exclusiva per a alumnes en l’àmbit nacional i internacional

99% D’INSERCIÓ LABORAL

CADA ALUMNE A FX ANIMATION ÉS UN CAS D’ÈXIT

Aquaman

Nacho Doctor

Fantastic Beast

David Berrocoso

Hellboy

Jordi Torcal

The Lion King

Sergio Nieto

Game of Thrones

Pere Sendra

War of the Planet of the Apes

Jordi Ribé

Godzilla: King of the Monsters

Rubén Hinarejos

Mortal Engines

Melanie Guerreiro
4
5