Search
Generic filters

Carnet AlumniX i Marxandatge

És la teva identificació com a part de la comunitat d’alumnes diplomats i certificats a FX ANIMATION. Podràs presentar-lo a diferents esdeveniments i trobades exclusives per a la comunitat FX. A més, pots accedir a diferents productes de marxandatge de l’escola.

Orientació professional i Assessorament personalitzat

T’acompanyem en el teu desenvolupament com a professional des de la planificació estratègica de la teva carrera professional i de la teva marca personal fins al suport tècnic i el desenvolupament de les habilitats necessàries per desenvolupar-te en el món laboral. T’orientem personalment i de manera individualitzada sobre qualsevol inquietud i necessitats tècniques que puguis tenir a la teva professió.

Borsa de treball de per vida

Un cop finalitzada i aprovada la teva formació, disposes d’una Borsa de treball que funciona a nivell nacional i internacional. La Borsa de treball està disponible per a tu de per vida i podràs accedir a les ofertes cada cop que ho necessitis.

Assistència tècnica postformació indefinida

Un cop finalitzada i aprovada la teva formació, cada cop que necessitis suport o orientació tècnica, pots sol·licitar una tutoria d’assistència per tal que junts puguem ajudar-te a resoldre els teus dubtes.

Assistència a esdeveniments i masterclasses i viatges

Mantenim una presència constant al sector, participant a les principals cites internacionals, com el Siggraph (Los Angeles), NAB (Las Vegas) o FMX (Sttutgart). Acompanyem els nostres alumnes a fires i festivals nacionals com Mundos Digitales (La Coruña), Festival internacional de Sitges (Sitges), Mecal, Non Stop, Filmets o el Saló del Cinema i les Sèries (Barcelona), entre altres, amb l’objectiu de potenciar el seu networking amb la indústria de la qual formaran part. A més, cada any organitzem l’FX Stage: una estada a Los Angeles, a Londres o al Canadà que permet a alumnes i exalumnes de l’escola conèixer alguns dels estudis i productores més importants del món i comprovar en primera persona com es treballa a les grans produccions.

Activitats de Networking i Recruitment

Des de l’escola oferim diferents espais de recruitment (talent fair, salons de recruitment internacionals, visites a empreses…) per impulsar la teva carrera professional. La nostra vinculació exclusiva amb les empreses més importants del sector a nivell nacional i internacional permet a l’AlumniX accedir directament a la creixent demanda d’artistes i tècnics especialitzats.

Cursos d’actualització i reciclatge

Mitjançant l’assistència a jornades de masterclasses, cursos d’actualització i formacions a mesura, oferim als nostres AlumniX la possibilitat d’estar al dia en les últimes tècniques i avenços de la indústria. El constant treball d’I+D per part de l’escola ens permet ser a l’avantguarda per tal que els nostres alumnes puguin tenir l’escola com a referent en el seu necessari reciclatge professional.

Trobada amb AlumniX, contacte i comunitat

El teu contacte és important. Tant a les activitats que ofereix l’escola (masterclasses, recruitment, assistència a festivals…) com als viatges internacionals, realitzem trobades amb altres AlumniX que estan incorporats a la indústria, per tal que coneguis de primera mà com ha estat el seu pas des de l’escola al món laboral i puguis enriquir-te amb les seves experiències i contactes.