fbpx

Sol·licitar informació - telf: (+34) 934 814 391

¡Captura la Magia del FX Film Fest 2023!

Revive cada momento emocionante de nuestro festival de cine. Haz clic para acceder al blog y descargar las fotos que hicieron de esta noche una para recordar.

FX BARCELONA FILM SCHOOL

TÉ DUES ÀREES DE FORMACIÓ: 3D /ANIMACIÓ I CINE

 

FX Barcelona Film School, després de 15 anys oferint formació d’alt rendiment en cinema i 3D, es consolida com l’escola de cinema de Barcelona inaugurant les seves noves instal·lacions de 7000m² al 22@: el districte tecnològic audiovisual de Barcelona per excel·lència i un lloc estratègic on hi ha les productores més importants de la ciutat.

Amb tres platós, incloent el plató de chroma més gran del districte, productora pròpia i experts formadors professionals del cinema, postproducció, muntatge, efectes visuals, animació, concept art i els videojocs, FX és una escola multidisciplinària on la formació transversal entre totes les àrees permet que els seus programes formatius de Master i Carreras siguin únics i molt valorats per les empreses del sector. És per això que els alumnes llicenciats tenen un 99% d’inserció laboral: l’escola els ofereix borsa de treball internacional, pràctiques remunerades i trainings en empreses garantits i gestionats per l’escola.

FX és una escola on es combina la creativitat audiovisual, l’art digital i les noves tecnologies per formar els artistes digitals i creadors de contingut audiovisual del present i el futur d’aquesta pròspera indústria que és l’entreteniment en cinema, sèries, videojocs, animació i realitat virtual entre d’altres.

Si vols fer del cinema, l’audiovisual o l’art digital la teva professió, aquesta és la teva escola. Benvingut/da.

CADA ALUMNE DE FX ANIMATION ÉS UN CAS D’ÈXIT

Hellboy

Jordi Torcal

Game of Thrones

Pere Sendra

Fantastic Beast

David Berrocoso

Mortal Engines

Melanie Guerreiro

The Lion King

Sergio Nieto

Aquaman

Nacho Doctor

War of the Planet of the Apes

Jordi Ribé

Godzilla: King of the Monsters

Rubén Hinarejos
4
5

LA NOSTRA

ACTUALITAT

FX ANIMATION Estrena nova seu de més de 7000m²

FX ANIMATION Estrena nova seu de més de 7000m²

NOVA SEU FX ANIMATION 2021Ubicats a Barcelona des de fa 14 anys, FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School segueix creixent per oferir unes instal·lacions immillorables al centre de l'22 @, el districte tecnològic i audiovisual per excel·lència de Barcelona, perquè...

read more
[eSports] 2º Torneo de Navidad en FX Animation

[eSports] 2º Torneo de Navidad en FX Animation

¡Llega el 2º Torneo de Navidad! Nuestra escuela cuenta, desde hace un año, con un equipo de Deportes Electrónicos que compite en la National League. Los valores tradicionales del deporte (esfuerzo, deportividad, trabajo en equipo, organización, gestión de estrés,...

read more