fbpx

L’ESCOLA

FX ANIMATION BARCELONA 3D & FILM SCHOOL

TÉ DUES ÀREES DE FORMACIÓ:
3D / ANIMACIÓ I CINEMA

Amb més de 13 anys d’experiència i reconeguts internacionalment com una de les 100 millors escoles d’animació i cinema del món, som una escola superior amb titulació pròpia d’alt rendiment, amb seu única a Barcelona i amb dues grans àrees de formació: 3D/Animació i Cinema.

Amb una clara visió de formació per al futur, centrats en un model educatiu adaptat als nous perfils d’estudiants del segle XXI que donen resposta als nous llocs de treball requerits per la indústria, apostem per potenciar la creativitat, el lideratge, el treball en equip, la formació tècnica, la capacitat crítica i l’autosuficiència dels nostres alumnes com a futurs professionals.

El nostre mètode pedagògic i d’innovació en la formació, obté un resultat del 99% d’inserció laboral dels alumnes, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.
Certificats pels principals fabricants de software, disposem de més de 800 empreses on treballen els nostres alumnes que avalen el seu alt nivell de capacitació formativa i professional.

L’EQUIP

Fàtima Vilà
CEO

Sergi Sánchez
Director

Toni Mena
Director Tècnic

Sílvia Trullén i Màrius Rubio
Caps d’Estudis

Anna Rosell
Psicopedagoga

Nikolozv Zardiashvili, Marta Serafini i Iván Moreno                                                      Efectes Visuals (VFX)

Fabricio d’Alessandro, Nani Pujol, Màrius Rubio i Miguel Arjona Cinema

Sergi Mallafré, Consuelo Antón i Eric Gil – Administració

Josep Gorgori i Enrique Ramírez Sistemes

Fran Calvache i Ismael Vega Animació de personatges

Massimo Céspedes 3D per a Fotografia

Oswaldo Barboza Manteniment

Eva Lleonart
Assessora acadèmica

Mancel Plasencia
Assessora acadèmica

Lucila Arteaga
Student Custom Service – Empreses

LES INSTAL·LACIONS I EL MATERIAL

A FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School oferim una formació de qualitat amb les millors instal·lacions de tots dos sectors tant cinema com del 3D.

Ubicats a Barcelona des de fa 14 anys, t’oferim unes instal·lacions immillorables al cor del 22@, el districte tecnològic i audiovisual per excel·lència, perquè desenvolupis la teva carrera professional amb un espai acord al nivell impartit a les nostres formacions.
Unes instal·lacions d’avantguarda, l’equipament més actual, el feedback constant amb les empreses del sector i un equip de més de 40 professionals, experts en educació, cinema i animació dedicats en cos i ànima a donar una formació de qualitat, fan de FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School una escola única.

Tens a la teva disposició:

 • 7000m2 d’instal·lacions distribuïts en 4 plantes
 • 5 platós de rodatge
 • Platós de Chroma
 • Espai d´atenció al´alumne

ESPAIS ESPECIALITZATS

 • Aules tècniques
 • Tallers
 • Sala d’E-Sports
 • Sala de projeccions
 • Estudi fotogràfic
 • Sales de so, color, muntatge…

ESPAIS POLIVALENTS

 • Zones d’estudi
 • Descans
 • Reunions

ESPAIS COMUNS

 • Més de 1.400m2
 • Biblioteca
 • Zona Office equipada
 • Cafeteria
 • Menjador
 • Terrassa practicable

TECHNOLOGY PARTNERS Y COL·LABORADORS

Al món del Cinema i el 3D és imprescindible anar acompanyats de companyies capdavanteres al sector que permetin un desenvolupament acadèmic òptim als nostres alumnes. A FX ANIMATION hem establert acords només amb aquelles companyies que comparteixen els nostres mateixos valors i que aposten pel talent jove en un món cada cop més digitalitzat.

La col·laboració amb Festivals, Companyies i Empreses Especialitzades ens ajuden a optimitzar l’experiència acadèmica dels alumnes i un apropament més gran a l’entorn professional real, a més de guanyar en qualitat i professionalitat en les nostres formacions i en tota l’experiència a l’escola.

                     

Colaboradores
                                         

 

SERVEIS DE L’ESCOLA

El més important per a FX ANIMATION són els seus alumnes.
Oferir un tracte personalitzat, garantir la millor formació i que es compleixin les expectatives dipositades en l’escola és el nostre principal repte.

ATENCIÓ A L'ALUMNE

Som a la teva disposició per atendre’t:

Atenció a l’alumne:

Lucila Arteaga – [email protected]

Secretaria acadèmica:

Silvia Trullén – secretarí[email protected]

Recepció:

Eric Gil – [email protected]

Rosa Burguillos – [email protected]

Comptabilitat:

Sergi Mallafré – [email protected]

Sistemes:

Enrique Ramírez i Josep Gorgori – [email protected]

Training:

Consuelo Antón – [email protected]

 

 

ATENCIÓ PSICOPEDAGÒGICA

L’acció professional de la figura de la psicopedagoga s’ubica en donar orientació i suport als docents i els alumnes de l’escola. Les principals funcions dirigides a l’alumne i les famílies, són:

 • Atenció als alumnes i les famílies de l’escola en la seva trajectòria acadèmica.
 • Resoldre dubtes o qüestions presentades per alumnes o familiars que es derivin de l’itinerari acadèmic.
 • Atenció i orientació als alumnes amb necessitats especials.
 • Seguiment dels alumnes amb projectes, proporcionant espais de tutories personals que els permeti conèixer eines d’autogestió i organització.

CARNET D'ESTUDIANT

El carnet d’estudiant és un valor afegit al teu curs o màster. Assabenta’t de tots els avantatges i descomptes que té ser alumne de FX ANIMATION.

Tots els alumnes matriculats a FX reben el seu Carnet d’estudiant, que els permet tant l’entrada a esdeveniments de l’escola com del sector. A més, es poden beneficiar dels descomptes regulars en transport i museus, així com de les promocions i descomptes exclusius que ofereixen les empreses i  establiments col·laboradors de FX de diferents sectors: informàtica, fotografia, restauració, oci, etc.

PERSONAL TRAINING

FX ANIMATION ofereix un nou servei de PERSONAL TRAINER per a 3D i postproducció, un servei per a aquells professionals que necessitin resoldre un problema específic de producció o vulguin aprofundir en interessos puntuals.

Aquest servei consta de sessions individuals i personalitzades de duració determinada i tarifades per hora. La planificació d’aquestes sessions la realitzarà un expert en 3D o postproducció, segons els exemples visuals proporcionats pel client perquè pugui assolir un objectiu concret.

CLASSES PARTICULARS

Podran accedir a les classes particulars únicament els alumnes i exalumnes de l’escola. Les classes seran en exclusivitat del software que estiguin estudiant o hagin estudiat. Es podran contractar hores soltes o packs d’hores.

 

FORMACIÓN A EMPRESAS

FX ANIMATION ofereix a les empreses, a més de la possibilitat de formar-los de manera personalitzada a les seves instal·lacions o a l’escola, assessorament tècnic per a implementació de programari, mètodes de treball i alumnes de FX.

+ Informació