L’ESCOLA

FX ANIMATION BARCELONA 3D & FILM SCHOOL

TÉ DUES ÀREES DE FORMACIÓ:
3D / ANIMACIÓ I CINEMA

Amb més de 13 anys d’experiència i reconeguts internacionalment com una de les 100 millors escoles d’animació i cinema del món, som una escola superior amb titulació pròpia d’alt rendiment, amb seu única a Barcelona i amb dues grans àrees de formació: 3D/Animació i Cinema.

Amb una clara visió de formació per al futur, centrats en un model educatiu adaptat als nous perfils d’estudiants del segle XXI que donen resposta als nous llocs de treball requerits per la indústria, apostem per potenciar la creativitat, el lideratge, el treball en equip, la formació tècnica, la capacitat crítica i l’autosuficiència dels nostres alumnes com a futurs professionals.

El nostre mètode pedagògic i d’innovació en la formació, obté un resultat del 99% d’inserció laboral dels alumnes, tant en l’àmbit nacional com en l’internacional.
Certificats pels principals fabricants de software, disposem de més de 800 empreses on treballen els nostres alumnes que avalen el seu alt nivell de capacitació formativa i professional.

L’EQUIP

Fàtima Vilà
CEO

Sergi Sánchez
Director

Toni Mena
Director Tècnic

Sílvia Trullén i Màrius Rubio
Caps d’Estudis

Anna Rosell
Psicopedagoga

Nikolozv Zardiashvili, Marta Serafini i Iván Moreno                                                      Efectes Visuals (VFX)

Fabricio d’Alessandro, Nani Pujol, Màrius Rubio i Miguel Arjona Cinema

Jaume Rovira, Ariadna Martínez, Javier Fernández i Alberto Martínez    Videojocs

Adrià Ruiz i Viviana Niño Postproducció

Fran Calvache i Ismael Vega Animació de personatges

Nacho Bañares i Pablo Mendelbaum Disseny de personatges

Massimo Céspedes 3D per a Fotografia

Eva Lleonart
Assessora acadèmica

Mancel Plasencia
Assessora acadèmica

Jordi Fortuny
Assessor acadèmic

Lucila Arteaga
Student Custom Service – Empreses

Josep Gorgori i Enrique Ramírez Sistemes

Sergi Mallafré, Consuelo Antón i Eric Gil – Administració

Sabrina Castro Producció

Oswaldo Barboza Manteniment

LES INSTAL·LACIONS I EL MATERIAL

Ubicats a Barcelona des de fa 14 anys, t’oferim unes instal·lacions immillorables al centre de l’22 @, el districte tecnològic i audiovisual per excel·lència, perquè desenvolupis la teva carrera professional amb un espai d’acord amb el nivell impartit a les nostres formacions.

Tens a la teva disposició:

 • 7000m2 d’instal·lacions distribuïts en 4 plantes
 • 5 platós de rodatge
 • Platós de Chroma
 • Espai d’atenció a l’alumne

ESPAIS ESPECIALITZATS

 • Aules tècniques
 • Tallers
 • Sala d’E-Sports
 • Sala de projeccions
 • estudi fotogràfic
 • Sales de so, color, muntatge …

ESPAIS POLIVALENTS

 • Zones d’estudi
 • Descans
 • Reunions

ESPAIS COMUNS

 • Més de 1.400m2
 • Biblioteca
 • Zona Office equipada
 • cafeteria
 • menjador
 • terrassa practicable

En FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School oferim una formació de qualitat amb les millors instal·lacions de tots dos sectors tant cinema com de l’3D.

Unes instal·lacions d’avantguarda, l’equipament més actual, el feedback constant amb les empreses de el sector i un equip de més de 40 professionals, experts en educació, cinema i animació dedicats en cos i ànima a donar una formació de qualitat, fan de FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School una escola única.

Us convidem a visitar-nos

PROGRAMA ACOLLIDA ALUMNES

És el programa d’acollida i acompanyament per a alumnes de nova incorporació, tant nacionals com internacionals. En iniciar la formació a FX, els alumnes s’enfronten a un doble repte acadèmic i social; deixen la seva ciutat o escola i fins i tot els seus grups d’amics per començar una nova experiència formativa i vital a FX ANIMATION. El Programa FX Family té per objectiu la integració activa de l’alumne a l’escola i a Barcelona i que se senti acompanyat i participi en la vida acadèmica des del primer dia. Com a escola integradora, el programa està dirigit a tots els estudiants, sense fer distinció entre cap d’ells i respectant en tot moment les necessitats individuals de cadascun. A FX tots formem una gran família i ens esforcem perquè tant alumnes com professors i personal no docent se sentin a FX com a casa. Aquest punt de trobada amb els estudiants enforteix la convivència, la comunicació i l’intercanvi de coneixements entre les diferents àrees de formació de l’escola. La integració i el sentiment de pertinença influeix en la motivació i el bon rendiment acadèmic. El nostre programa és totalment gratuït i està disponible per a tots els estudiants de qualsevol procedència.

DESCRIPCIÓ I OBJECTIUS

 • Cohesionar el grup i fomentar el sentit de pertinença a través d’activitats culturals i lúdiques.
 • Descobrir Barcelona i els seus interessos socioculturals
 • Conèixer el funcionament de l’escola i de les seves activitats
 • Orientar els alumnes en el funcionament dels transports públics, allotjament, tràmits…
 • Descobrir el 22@, districte tecnològic i audiovisual de Barcelona on està situada l’escola, i el barri.
 • El programa té el seu propi grup de WhatsApp al qual poden recórrer per resoldre dubtes, problemes, compartir experiències o proposar activitats fins i tot per als caps de setmana.
 • El programa inclou dos monitors que dinamitzen i donen suport al grup en tot moment.

SI NO VIUS A BARCELONA

A FX et podem assessorar sobre allotjament, tràmits de visats, idioma i qualsevol necessitat que tingui l’alumne per facilitar la seva estada a la ciutat; amb aquesta finalitat, disposem d’una xarxa d’entitats associades a l’escola.

SERVEIS DE L’ESCOLA

El més important per a FX ANIMATION són els seus alumnes.
Oferir un tracte personalitzat, garantir la millor formació i que es compleixin les expectatives dipositades en l’escola és el nostre principal repte.

ATENCIÓ A L'ALUMNE

Som a la teva disposició per atendre’t:

Atenció a l’alumne:

Lucila Arteaga – lucila@fxanimation.es

Secretaria acadèmica:

Silvia Trullén – secretaríaacademica@fxanimation.es

Recepció:

Eric Gil – eric.gil@fxanimation.es

Rosa Burguillos – rosa.burguillos@fxanimation.es

Comptabilitat:

Sergi Mallafré – contabilidad@fxanimation.es

Sistemes:

Enrique Ramírez i Josep Gorgori – sisitemas@fxanimation.es

Training:

Consuelo Antón – rrhh@fxanimation.es

 

 

ATENCIÓ PSICOPEDAGÒGICA

L’acció professional de la figura de la psicopedagoga s’ubica en donar orientació i suport als docents i els alumnes de l’escola. Les principals funcions dirigides a l’alumne i les famílies, són:

 • Atenció als alumnes i les famílies de l’escola en la seva trajectòria acadèmica.
 • Resoldre dubtes o qüestions presentades per alumnes o familiars que es derivin de l’itinerari acadèmic.
 • Atenció i orientació als alumnes amb necessitats especials.
 • Seguiment dels alumnes amb projectes, proporcionant espais de tutories personals que els permeti conèixer eines d’autogestió i organització.

CARNET D'ESTUDIANT

El carnet d’estudiant és un valor afegit al teu curs o màster. Assabenta’t de tots els avantatges i descomptes que té ser alumne de FX ANIMATION.

Tots els alumnes matriculats a FX reben el seu Carnet d’estudiant, que els permet tant l’entrada a esdeveniments de l’escola com del sector. A més, es poden beneficiar dels descomptes regulars en transport i museus, així com de les promocions i descomptes exclusius que ofereixen les empreses i  establiments col·laboradors de FX de diferents sectors: informàtica, fotografia, restauració, oci, etc.

PERSONAL TRAINING

FX ANIMATION ofereix un nou servei de PERSONAL TRAINER per a 3D i postproducció, un servei per a aquells professionals que necessitin resoldre un problema específic de producció o vulguin aprofundir en interessos puntuals.

Aquest servei consta de sessions individuals i personalitzades de duració determinada i tarifades per hora. La planificació d’aquestes sessions la realitzarà un expert en 3D o postproducció, segons els exemples visuals proporcionats pel client perquè pugui assolir un objectiu concret.

CLASSES PARTICULARS

Podran accedir a les classes particulars únicament els alumnes i exalumnes de l’escola. Les classes seran en exclusivitat del software que estiguin estudiant o hagin estudiat. Es podran contractar hores soltes o packs d’hores.

 

FORMACIÓN A EMPRESAS

FX ANIMATION ofereix a les empreses, a més de la possibilitat de formar-los de manera personalitzada a les seves instal·lacions o a l’escola, assessorament tècnic per a implementació de programari, mètodes de treball i alumnes de FX.

+ Informació