MÀSTER SUPERIOR EN EFECTES VISUALS VFX

– Houdini Official Certified School | Side FX –

CONVOCATÒRIA – 07/03/2021

Idiomes ESPANYOL o ANGLÈS

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial
Online en streaming*

Duració

2 anys lectius + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR EN VFX

A persones de més de 20 anys que vulguin fer dels VFX la seva professió, així com a professionals del sector audiovisual que es vulguin reciclar, reorientar la seva carrera o especialitzar-se professionalment, alumnes de 3D amb un perfil generalista, alumnes de cinema, multimèdia, comunicació o audiovisuals.

  • + 20 anys
  • Informàtica nivell usuari i entorn Windows.
  • No es requereix una formació prèvia específica.

1er any

L’alumne aprendrà tot el procés de producció (modelatge, texturitzat, il·luminació, animació i  render) i pipeline professional
(sistemes de treball) de 3D amb Maya. Dominarà, a més, la postproducció amb Nuke per a la composició de plans i escenes d’efectes visuals (treball en chroma i  integració d’elements 3D en imatge real).
Aquest 1er curs els prepara de forma generalista per poder realitzar qualsevol mena de creació de 3D de VFX començant també a treballar simulació de partícules, teles, cossos tous, foc, fum i explosions, simulació de cossos rígids i líquids.

2on any

Aquest curs se centra en l’aprenentatge de Houdini per a la creació de VFX d’alt nivell: creació de simulacions, fenòmens naturals, cabell, teles, partícules, líquids i crowds (multituds)… És la formació en VFX amb més prestigi en l’àmbit nacional i una de les més reconegudes en el camp internacional tant pel sector de la formació com per la indústria.
L’alumne es formarà com a expert en VFX i en acabar la formació es podrà incorporar amb l’estàndard de qualitat requerit per les grans produccions nacionals i internacionals.

  • Titulació Certificada FX avalada per SideFX
  • Escola oficial de Houdini i ATC d’Autodesk

  • VFX Artist
  • 3D Artist
  • Especialista en VFX amb Houdini

 

Aquest màster és la formació en VFX amb més prestigi en l’àmbit nacional i una de les més reconegudes en el camp internacional, tant pel sector de la formació com per la indústria pel nivell que assoleixen els nostres alumnes que han aconseguit incorporar-se directament a la indústria un cop finalitzada la seva formació, en produccions com El rei lleó (ILM), Aquaman (MPC), Hellboy (Onirikal Studio), Godzilla (MPC) o Joc de trons (El Ranchito).

Et prepararàs com a generalista de VFX per poder realitzar qualsevol mena de creació de 3D de VFX i t’especialitzaràs en VFX d’alt nivell amb Houdini per a la simulació de partícules, teles, cossos tous, foc, fum i explosions, simulació de cossos rígids i líquids, animació de multituds (crowds) fenòmens naturals, cabell, etc.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Demo reel de Tariq Kinani

DemoReel de Josep Lluis Cid

Demo reel de Diego Castillo

Demo reel Marc Cuxart