fbpx

MÀSTER SUPERIOR EN EFECTES VISUALS VFX amb maya, nuke y houdini 

– Houdini Official Certified School | Side FX –

CONVOCATÒRIA – 4 de Març 2024

Idiomes espanyol i anglès

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial – Online –  *Combinat per Streaming online 

*Alumne i professor en viu per vídeo.

Duració

2 anys lectius + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR EN VFX AMB MAYA, NUKE AND HOUDINI

Nois i noies majors de 20 anys que vulguin fer dels VFX la seva professió, així com a professionals del món audiovisual que es vulguin reciclar, reorientar la seva carrera o especialitzar-se professionalment, alumnes de 3D amb un perfil generalista, alumnes de cinema, multimèdia, comunicació o audiovisuals.

  • + 20 anys
  • Informàtica nivell usuari i entorn Windows.
  • No es requereix una formació prèvia específica.

1er any

L’alumne aprendrà tot el procés de producció (modelatge, texturitzat, il·luminació, animació i  render) i pipeline professional
(sistemes de treball) de 3D amb Maya. Dominarà, a més, la postproducció amb Nuke per a la composició de plans i escenes d’efectes visuals (treball en chroma i  integració d’elements 3D en imatge real).
Aquest 1er curs els prepara de forma generalista per poder realitzar qualsevol mena de creació de 3D de VFX començant també a treballar simulació de partícules, teles, cossos tous, foc, fum i explosions, simulació de cossos rígids i líquids.

2on any

Aquest curs se centra en l’aprenentatge de Houdini per a la creació de VFX d’alt nivell: creació de simulacions, fenòmens naturals, cabell, teles, partícules, líquids i crowds (multituds)… És la formació en VFX amb més prestigi en l’àmbit nacional i una de les més reconegudes en el camp internacional tant pel sector de la formació com per la indústria.
L’alumne es formarà com a expert en VFX i en acabar la formació es podrà incorporar amb l’estàndard de qualitat requerit per les grans produccions nacionals i internacionals.

  • Titulació Certificada FX avalada per SideFX
  • Escola oficial de Houdini i ATC d’Autodesk

  • VFX Artist
  • 3D Artist
  • Especialista en VFX amb Houdini

 

Es tracta d’un màster de gran prestigi nacional, reconegut al camp internacional, tant per formadors del sector com per la pròpia indústria, gràcies al nivell que assoleixen els nostres alumnes que han aconseguit incorporar-se directament a la indústria un cop finalitzada la seva formació, en produccions com El rei lleó (ILM), Aquaman (MPC), Hellboy (Onirikal Studio), Godzilla (MPC) o Joc de trons (El Ranchito).

Et prepararàs com a generalista de VFX per poder realitzar qualsevol mena de creació de 3D de VFX i t’especialitzaràs en VFX d’alt nivell amb Houdini per a la simulació de partícules, teles, foc, explosions i fum, simulació de cossos tous, rígids i líquids, animació de multituds (crowds), fenòmens naturals, cabell, etc.

 

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

Demo reel de Tariq Kinani

DemoReel de Josep Lluis Cid

Demo reel de Diego Castillo

Demo reel Marc Cuxart