fbpx

Màster superior  

en guió 

CONVOCATÒRIA –  OCTUBRE 2024

Idioma CASTELLÀ

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial
Online en streaming*

Duració

2 anys lectius + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR ESPECIALITZAT EN GUIÓ PER A CINEMA, SÈRIES I PUBLICITAT

Aquest màster va dirigit tant a estudiants de Cinema, Filologia i Audiovisuals, com a aquelles persones amb coneixements bàsics de cinema que tinguin interès per especialitzar-se en l’àrea de Guió per a Cine, Sèries, Publicitat, Videojocs i Documentals.

  • + 20 anys.
  • Estudis reglats o no reglats relacionats amb el cinema o audiovisuals, estudis artístics, experiència professional o formació autodidacta demostrable.
  • Informàtica nivell usuari i entorn Windows.

1er any

Els alumnes treballaran diferents formats narratius, Storytelling
(publicitat), construcció i psicologia dels personatges i, mitjançant la pràctica contínua, arribaran a produir guions per a curtmetratges de ficció i documentals i començaran el treball d’escriptura de guió per a llargmetratge.
Per altra banda, aprendran a treballar amb equips de guionistes (sèries), treball amb el director i assistència a rodatges i a fer presentacions dels seus projectes a través del pitching.

2on any

Aquest any se centra en el desenvolupament individual i acabat d’un guió i dossier de llargmetratge. En paral·lel a aquest treball creatiu, els alumnes aprendran a visibilitzar i promocionar els seus treballs i el seu perfil com a professionals a la indústria audiovisual.
En acabar la formació, la productora associada a l’escola (SeñoraX) serà l’encarregada de seleccionar quin dels guions de llargmetratge escrits pels alumnes és viable per a la seva producció i realització.

Un cop acabat el màster, els alumnes tindran una bobina amb 2 curts rodats (grupal i individual), guió de llarg, teaser i dossier amb la finalitat de facilitar la incorporació laboral.

  • Titulació Certificada FX.
  • Guionista cinematogràfic
  • Equip de guió
  • Guionista per a televisió, sèries, cinema d’animació i videojocs

 

Aquest màster té per objectiu formar una nova generació de guionistes a través de l’estudi i la pràctica continuada. L’alumne adquirirà una àmplia experiència en la realització de guions i desenvoluparà la seva versatilitat, creativitat, cultura cinematogràfica i potenciarà el seu esperit crític per ser capaç de plasmar les seves idees en un guió realista i degudament estructurat perquè es pugui produir. Aquest programa pràctic et prepara per ser un guionista adaptatiu i creatiu en diversos mitjans, inclòs un mòdul especial d’intel·ligència artificial.

L’alumne aprendrà a més, l’art del pitching: ser capaç de presentar i defensar el seu projecte elaborant un dossier i una presentació verbal i visual per aconseguir produir i/o finançar les seves idees i donar-se a conèixer com a guionista. L’alumne coneixerà el pla de desenvolupament de negoci (Business Development Plan) perquè els seus projectes audiovisuals es puguin dur a terme amb èxit, des del plantejament de l’estratègia de difusió, finançament, desenvolupament, producció, comercialització i venda.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

TREBALLS DELS NOSTRES ALUMNES

Sensations

Trabajo realizado por nuestros alumnos

Un Rayo Verde

Trabajo realizado por nuestros alumnos

The Way Back Home

Trabajo realizado por nuestros alumnos

“Making Of”