Màster superior en

direcció de fotografia

CONVOCATÒRIA –  Març 2023

Idioma ESPANYOL

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial

Duració

2 anys lectius + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR ESPECIALITZAT EN DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA

Va dirigit tant a estudiants de Cinema, Audiovisuals, Fotografia i 3D, com a aquelles persones amb coneixements bàsics de cinema i fotografia que es vulguin especialitzar com a Directors de Fotografia.

  • + 20 anys.
  • Estudis reglats o no reglats relacionats amb el cinema o audiovisuals, estudis artístics, experiència professional o formació autodidacta demostrable
  • Coneixements bàsics d’informàtica nivell usuari.

1er any

Els alumnes participaran activament com a equip de fotografia (DOP, operador de càmera, foquista…) en rodatges vinculats als curtmetratges, documentals, web series i publicitat dels alumnes de Direcció de Cinema i s’integraran a més en els equips professionals de rodatge de la productora SeñoraX. Els alumnes dominaran tota mena d’il·luminació exterior i interior tant al plató com en localitzacions i podran realitzar, a més, les correccions de color en els projectes.

2on any

En aquest 2on curs, els alumnes continuaran rodant amb càmeres de gran format (curt, documental, web serie i publicitat), practicaran filmació 360º i per a VR, il·luminació artificial i de plató virtual i  coneixeran les tècniques de postproducció i rodatge amb efectes digitals. En aquest any, els alumnes s’enfrontaran a més al rodatge d’un llargmetratge i continuaran realitzant la Direcció de fotografia de diversos projectes transversals. Un cop finalitzat el màster, els alumnes disposaran d’una bobina de treballs de publicitat, sèries, curts i llargmetratge.

Participaràs activament com a part d’un equip de fotografia (DOP, operador de càmera, foquista…) en rodatges vinculats als curtmetratges, documentals, web series i publicitat dels alumnes de Direcció de Cinema i t’integraràs, a més, en els equips professionals de rodatge de la productora SeñoraX.

  • Titulació Certificada FX.
  •  Director/a de fotografia en cinema, publicitat, TV i altres indústries audiovisuals.

 

Et formaràs de manera estètica i creativa, amb especial incís en la part tècnica i tecnològica del cinema, per preparar-te en les noves formes de plantejar els rodatges: rodatges en chroma (interior i exterior), integració d’imatge i efectes visuals (VFX), fotografia per a realitat virtual i, en general, la feina de postproducció posterior al rodatge. Desenvoluparàs les teves competències personals i capacitats directives per saber gestionar i motivar l’equip i liderar projectes a escala nacional i internacional.

Dominaràs tota mena d’il·luminació exterior i  interior tant al plató com en localització i podràs realitzar, a més, les correccions de color en els teus projectes. Treballaràs amb càmeres de gran format (curt, documental, web serie i publicitat), practicaràs filmació 360º i per a VR, il·luminació artificial i de plató virtual i coneixeràs les tècniques de postproducció i rodatge amb efectes digitals.
En el teu últim any de formació, t’embarcaràs en el rodatge d’un llargmetratge.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

TREBALLS DE NUESTROS ALUMNOS

Sensations

Trabajo realizado por nuestros alumnos

Un Rayo Verde

Trabajo realizado por nuestros alumnos

The Way Back Home

Trabajo realizado por nuestros alumnos

“Making Of”