fbpx

Màster superior en

direcció de fotografia

CONVOCATÒRIA –  OCTUBRE 2024

Idioma ESPANYOL

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial

Duració

2 anys lectius + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR ESPECIALITZAT EN DIRECCIÓ DE FOTOGRAFIA

Va dirigit tant a estudiants de Cinema, Audiovisuals, Fotografia i 3D, com a aquelles persones amb coneixements bàsics de cinema i fotografia que es vulguin especialitzar com a Directors de Fotografia.

  • + 20 anys.
  • Estudis reglats o no reglats relacionats amb el cinema o audiovisuals, estudis artístics, experiència professional o formació autodidacta demostrable
  • Coneixements bàsics d’informàtica nivell usuari.

1er any

Els alumnes participaran activament com a equip de fotografia (DOP, operador de càmera, foquista…) en rodatges vinculats als curtmetratges, documentals, web series i publicitat dels alumnes de Direcció de Cinema i s’integraran a més en els equips professionals de rodatge de la productora SeñoraX. Els alumnes dominaran tota mena d’il·luminació exterior i interior tant al plató com en localitzacions i podran realitzar, a més, les correccions de color en els projectes.

2on any

En aquest 2on curs, els alumnes continuaran rodant amb càmeres de gran format (curt, documental, web serie i publicitat), practicaran filmació 360º i per a VR, il·luminació artificial i de plató virtual i  coneixeran les tècniques de postproducció i rodatge amb efectes digitals. En aquest any, els alumnes s’enfrontaran a més al rodatge d’un llargmetratge i continuaran realitzant la Direcció de fotografia de diversos projectes transversals. Un cop finalitzat el màster, els alumnes disposaran d’una bobina de treballs de publicitat, sèries, curts i llargmetratge.

Participaràs activament com a part d’un equip de fotografia (DOP, operador de càmera, foquista…) en rodatges vinculats als curtmetratges, documentals, web series i publicitat dels alumnes de Direcció de Cinema i t’integraràs, a més, en els equips professionals de rodatge de la productora SeñoraX.

  • Titulació Certificada FX.
  •  Director/a de fotografia en cinema, publicitat, TV i altres indústries audiovisuals.

 

Et formaràs de manera estètica i creativa, amb especial incís en la part tècnica i tecnològica del cinema, per preparar-te en les noves formes de plantejar els rodatges: rodatges en chroma (interior i exterior), integració d’imatge i efectes visuals (VFX), fotografia per a realitat virtual i, en general, la feina de postproducció posterior al rodatge. Desenvoluparàs les teves competències personals i capacitats directives per saber gestionar i motivar l’equip i liderar projectes a escala nacional i internacional.

Dominaràs tota mena d’il·luminació exterior i  interior tant al plató com en localització i podràs realitzar, a més, les correccions de color en els teus projectes. Treballaràs amb càmeres de gran format (curt, documental, web serie i publicitat), practicaràs filmació 360º i per a VR, il·luminació artificial i de plató virtual i coneixeràs les tècniques de postproducció i rodatge amb efectes digitals.
En el teu últim any de formació, t’embarcaràs en el rodatge d’un llargmetratge.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

TREBALLS DE NUESTROS ALUMNOS

Sensations

Trabajo realizado por nuestros alumnos

Un Rayo Verde

Trabajo realizado por nuestros alumnos

The Way Back Home

Trabajo realizado por nuestros alumnos

“Making Of”