fbpx

Màster superior en direcció de cinema

CONVOCATÒRIA –  OCTUBRE 2024

Idioma ESPANYOL

Edat

+ 20 anys

Metodologies

Presencial

Duració

2 anys lectius + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR ESPECIALITZAT EN DIRECCIÓ, PRODUCCIÓ I GUIÓ DE CINEMA

Va dirigit a estudiants de cinema, belles arts, audiovisuals o 3D i persones amb coneixements bàsics de cinema que vulguin adquirir les eines, competències i experiència necessàries per desenvolupar-se com a directors en qualsevol classe de projecte cinematogràfic en totes les seves fases.

  • + 20 anys.
  • Estudis reglats o no reglats relacionats amb el cinema o audiovisuals, estudis artístics, experiència professional o formació autodidacta demostrable, coneixements bàsics d’informàtica nivell usuari.

1er any

En aquest màster preparem els nostres alumnes per desenvolupar la seva carrera, tant com a professionals independents com per integrar-se en l’actual indústria cinematogràfica i audiovisual (incloent-hi des del cinema als videojocs i el cinema d’animació), i integrant en la seva formació les àrees de direcció, producció i guió perquè siguin capaços de gestionar i liderar equips de treball (equip de realització i direcció d’actors).

2on any

En aquest 2on curs lectiu, els alumnes realitzaran el seu training a productores incorporant la formació en producció executiva, el marketing personal, la visibilització de projectes i business plan development. Com a treball de fi de curs, els alumnes duran a terme el rodatge d’un llargmetratge. Un cop finalitzat el màster, els alumnes tindran una bobina amb dos curts rodats (grupal i individual), un guió de llarg, un llarg, un teaser i un dossier de projecte audiovisual amb la finalitat de facilitar la incorporació laboral.

En acabar la teva formació, disposaràs d’una bobina de treballs personals de qualitat professional perquè puguis accedir al món laboral. Comença la teva carrera com a professional independent o integra’t a la indústria cinematogràfica i audiovisual, des del cinema als videojocs i el cinema d’animació.

  • Titulació Certificada FX.
  • Director/a de cine
  • Realitzador/a de projectes audiovisuals
  • Producció audiovisual
  • Guionista
  • Auxiliar de direcció i producció

 

Adquireix i desenvolupa les teves capacitats directives per gestionar i motivar l’equip de treball i liderar projectes a escala nacional i internacional. Treballa des del primer dia de formació, com si fossis en un entorn laboral real, per submergir-te en les tècniques, processos creatius i softwares més actuals utilitzats avui dia en la indústria. Aquest màster t’ofereix a més, una formació transversal en totes les àrees del Cinema, Postproducció, VFX i Animació i integra a més, les àrees de direcció, producció i guió perquè siguis capaç de gestionar i liderar equips de treball multidisciplinaris.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ