fbpx

Beques Actives

Des de FX Barcelona Film School, llancem 3 programes de Beques pròpies, per afavorir l’accés a la teva formació i posterior incorporació a la indústria

BECA TALENT

Aquesta beca és aplicable per als màsters superiors de cinema i arts digitals, l’objectiu d’aquesta és ajudar i impulsar el desenvolupament del talent dels perfils que denotin potencial dins alguna de les àrees del cinema i les arts digitals.

Qui pot aplicar?

Estudiants amb un portfoli.
+20 anys

Beca Mujerex - Frances McDormand

BECA MUJEREX

El món dels videojocs s’ha d’adaptar a la realitat actual dominada majoritàriament pel sector masculí. El propòsit de FX Barcelona Games School, amb aquesta beca, pretén promoure i reivindicar el paper de les dones dins de la indústria.

Qui pot aplicar?

Dones interessades d’incorporar-se al sector alboral dels videojocs.
+20 anys

BECA DESPLAÇAMENT

Aquesta beca és aplicable per als màsters superiors de cinema i arts digitals. Si voleu venir a estudiar a una de les escoles de cinema i arts digitals més prestigioses d’Espanya. t’oferim una beca per estar més a prop d’aconseguir-ho.

Qui pot aplicar?

Estudiants estrangers (Llatinoamericans o d’altres continents) / Europeus fora d’Espanya / < strong>Residents espanyols fora de Catalunya que viatgin a Barcelona per estudiar.

BORSA DE TREBALL INTERNACIONAL

99% d’inserció laboral

SOL·LICITAR INFORMACIÓ DE LES BEQUES