fbpx

 

 

 

MESURES COVID 2020-21

Des de l’inici de la situació sanitària excepcional en què ens trobem a nivell mundial, la prioritat de FX ANIMATION és fer que l’escola sigui en un lloc segur per a totes les persones que estem vinculats a ella: alumnes, personal docent, no docent, directiu i administratiu.

Part de les mesures de gestió i seguretat que FX ANIMATION ha establert, és nomenar una persona responsable (Gestora COVID) que vetlla pel compliment de mesures que les autoritats sanitàries indiquen.

MESURES DE SEGURETAT SANITÀRIA

 • Ús obligatori de màscares en tot moment i àrees de l’escola, inclòs el temps de desenvolupament de les classes.
 • Tòtem Digital de control de temperatura i dispensadors de gel: per tal de garantir la seguretat, tota persona que ingressa a l’Escola ha de passar obligatòriament per aquests controls: alumnes, visitants, proveïdors i personal de FX ANIMATION.
 • Tota persona externa a l’Escola (visitants, actors, col·laboradors, etc.) ha d’emplenar i signar a més, una declaració de responsabilitat on s’exposa que no ha estat en contacte COVID durant els 14 dies anteriors.
 • Adequació de les instal·lacions tant a les aules com en els espais d’atenció a persones: mampares protectores, distàncies de seguretat, reducció dels aforaments en espais comuns.
 • Aula magna. S’ha creat aquest nou espai per disposar d’una altra sala àmplia on mantenir les distàncies de seguretat entre els alumnes
 • A tota l’Escola s’han ubicat dispensadors de gel hidroalcohólic i, a les aules i estances diverses, tovalloletes i gel higienitzant de superfícies.
 • Grups de convivència estables per evitar interaccions ocasionals amb altres alumnes / es.
 • Horaris adaptats per reduir l’aforament de persones a l’Escola
  Senyalització de circuits d’entrada i sortida (habilitant a més una única porta d’entrada i una altra de sortida per evitar el màxim l’encreuament de persones)
 • Augment de la freqüència d’higiene de l’escola
 • Cicles de recirculació i renovació d’aire activats de manera continuada.

Com actuem davant d’un cas positiu en COVID?

Davant d’un cas positiu en COVID, es procedeix a assessorar, gestionar, confinar i realitzar seguiment personalitzat a tot el grup de convivència per part de la Gestora COVID.

Durant aquest període, per garantir la continuïtat dels projectes formatius dels nostres alumnes, les classes es realitzen en modalitat en línia en viu dins el seu horari habitual i amb el seu professor.

A què es hem hagut de renunciar?

Les màquines de vending, les fonts d’aigua i l’office comú d’alumnes, es troben fora de servei. No es permet l’ús de les aixetes dels WC per a consum d’aigua i s’ha reduït l’aforament dels serveis per evitar la coincidència de persones en els banys. No es permet l’ús de l’ascensor, excepte causa major justificada; en aquest cas només es permetrà l’ús individual.

Què esperem del nostre alumnat?

Els demanem el mateix que a l’staff de FX ANIMATION: coresponsabilitat i autocura dins i fora de l’escola; que la distància social, la mascareta i la higiene de mans no sigui només dins de FX ANIMATION i sobretot, màxima escrupolositat respectant els senyals de circulació, distància de seguretat i aforament que hi ha per tot el recinte.

A nivell de l’Staff de FX ANIMATION

L’Escola proporciona els EPI necessaris (mascareta FPP2, gel higienitzant, tovalloletes higièniques, etc.) renovant-se de manera continuada.

A tota persona de l’Staff que ha estat en confinament COVID, abans d’incorporar-se FX se li gestiona la realització d’una prova COVID de contrast.