Search
Generic filters

Carrera especialitzada en ANIMACIÓ de personatges

CONVOCATÒRIA – 04/10/2021

Idioma: ESPANYOL

Edat

+ 18 anys

Modalitats

· Presencial

· Online en streaming*

Durada

3 anys lectius + Projecte Final

Places

Grups reduïts

CARRERA ESPECIALITZADA EN ANIMACIÓ DE PERSONATGES I CRIATURES

Per a joves a partir de 18 anys amb vocació pel sector provinents de qualsevol formació: E.S.O. cicle Preuniversitari de FX ANIMATION, batxillerats, cicles formatius o altres formacions.

No cal certificat d’estudis.

 • 18 anys complerts
 • ús d’ordinador a nivell bàsic
 • Carta motivació d’entre 100 i 150 paraules o vídeo de motivació (pot ser gravat en mòbil) entre 45¨ i 1´ explicant per què vols fer aquesta formació i estudiar a FX ANIMATION. Enviar al teu assessor acadèmic o a admisiones@fxanimation.es

1r. Any: Iniciació a l’animació

Amb aquesta formació 100% pràctica, l’alumne s’iniciarà en l’animació de personatges de tipus cartoon des de l’animació 2D, els 12 principis de l’animació fins al body mechanics i s’introduirà en rigging de personatges bípedes. En paral·lel i com a punt diferenciador de les habituals formacions en animació, els alumnes tindran formació en cinematografia per tal de tenir una visió integradora de la seva futura indústria professional, tenir una demo reel de qualitat i conèixer els processos de producció del cinema d’animació: llenguatge audiovisual, guió, edició i muntatge, acting i storyboard.

2n Any: Acting de personatges

En aquest segon curs, l’alumne se centrarà en el desenvolupament de l’acting del personatge, lipsync i rig facial i se introduirà en el disseny de personatges des del Concept art fins al modelat de personatges 3D amb ZBrush.
A més dels treballs personals com ara el treball grupal de final de curs, els alumnes combinen les classes amb hores de producció en què realitzaran un teaser d’animació.

3r Any: Especialització en Criatures

Aquest últim curs lectiu se centra en l’especialització més avançada en animació de personatges: criatures i quadrúpedes, incloent-hi des de gaits, mechanics, rigs i actings.
Els alumnes seran capaços d’enfrontar-se a l’animació de personatges complexos, animals i criatures, assolint la màxima especialització com a animadors de personatges. Com a projecte final, es treballarà en la producció d’un curt d’animació.

 

 • Animador de personatges per a cinema, publicitat i TV
 • Especialista en animació de criatures per a cinema

 

Aquesta formació totalment pràctica i transversal, que integra les bases del cinema, els principis de l’animació i el Concept Art, les tècniques i els softwares més avançats de la indústria, et formarà com a animador/a d’alt nivell dominant tots els coneixements artístics i tècnics necessaris per formar part d’un equip de treball per tal que siguis capaç d’afrontar qualsevol projecte professional, ja sigui en cinema, tv, publicitat o videojocs.

A la Carrera, t’oferim, a més, formació transversal en cinema i disseny de personatges perquè tinguis una visió integradora de la teva futura indústria professional, tenir una demo reel de qualitat i conèixer els processos de producció del cinema d’animació. Aprendràs a animar personatges cartoon, semirealistes, realistes, quadrúpedes i criaturs assolint la màxima especialització possible com a animadors de personatges.

Com a projecte final, treballaràs en la producció d’un curt d’animació. Comença la teva carrera en l’animació i dona vida a personatges per a cinema, publicitat o videojocs.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

 

 

INCLÒS EN AQUESTA FORMACIÓ

Training en empreses

Com que la formació es basa en l’excel·lència i en aportar a l’alumne no només els coneixements tècnics necessaris per a la seva professió, a l’últim any es realitza un training en empresa per posar en pràctica els coneixements apresos dins d’un flux de producció real.

Aquest training és obligatori i els alumnes seran seleccionats per part de les empreses amb què compta l’escola dins de la seva cartera professional. 

Els nostres alumnes han realitzat training en empreses com El Ranchito, Deluxe, Entropy Studio, Digital Legends, The game forge, Scarecrow studio, B· Water Studios i Music has no limits, entre altres.

Programa FX Family

És el programa d’acollida i acompanyament per a alumnes de nova incorporació tant nacionals com internacionals.

En iniciar la formació en FX, els alumnes s’enfronten a un doble repte acadèmic i social, deixen la seva ciutat o escola i fins i tot els seus grups d’amics per començar una nova experiència formativa i vital a FX ANIMATION.

El Programa FX Family té com a objectiu la integració activa de l’alumne a l’escola i a Barcelona sentint-se acompanyat i partícip en la vida acadèmica des del primer dia.

Com a escola integradora, el programa està dirigit a tots els estudiants sense fer distinció entre cap d’ells i respectant en tot moment les necessitats individuals de cadascun.

A FX tots formem una gran família i ens esforcem per tal que tant alumnes com professors i personal no docent se sentin a FX com a casa. Aquest punt de trobada amb els estudiants enforteix la convivència, la comunicació i l’intercanvi de coneixements entre les diferents àrees de formació de l’escola. La integració i el sentiment de pertinença influeix en la motivació i el bon rendiment acadèmic. El nostre programa és totalment gratuït i disponible per a tots els estudiants de qualsevol procedència.

Programa FX Experience

És un dels programes que enriqueix i multiplica el valor afegit de la formació de FX ANIMATION: aprendre a través de l’experiència, sortir de l’aula, d’un entorn controlat i protegit, i enfrontar-se al món real. A través d’aquest programa, es dona l’oportunitat a l’alumne de desenvolupar habilitats de comunicació i competències personals i interpersonals.

L’objectiu és integrar i relacionar l’alumne amb l’entorn laboral del sector de l’entreteniment i l’audiovisual. Mitjançant la seva participació en projectes transversals, training en empreses i voluntariat es fomenten les competències professionals més valorades per les productores i les empreses. Amb aquest programa aconseguim que els nostres alumnes a més de ser excel·lents tècnics siguin excel·lents professionals.

 • Training en empreses del sector durant la formació.
 • Visita a Londres i networking en productores internacionals.
 • Assistència a principals festivals del sector: Mundos Digitales, BCN Film Fest, Animac…
 • Sortides trimestrals: visites a empreses de la indústria, exposicions, tallers…
 • Voluntariat en esdeveniments del sector.
 • Masterclasses, workshops i tallers amb figures destacades.
 • Recruitment: cada any organitzem a FX una Job Fair (fira del treball) amb empreses nacionals i internacionals que recluten alumnes per a la seva posterior contractació. Els alumnes aprenen, a més, com superar una entrevista de feina.
 • Participació en projectes transversals cinema/videojocs/3D a través de SeñoraX, la nostra productora associada.
 • Pràctiques de pitching, com vendre un projecte cinematogràfic.
 • Seminaris de màrqueting personal.
 • Seminaris empresa.
 • Seminari Emprende.

Programa d'E-Sports

Els E-Sports són una disciplina que consisteix en la pràctica de jugar a videojocs a nivell competitiu, a través de lligues i tornejos. Els E-Sports estan vivint el seu millor moment pel que fa a notorietat, inversió i rellevància.

FX ANIMATION és escola pionera a incorporar els E-Sports a la vida acadèmica; un dels objectius principals del programa és que els alumnes puguin jugar, gaudir-ne i competir en videojocs en un entorn segur i controlat de la mà d’entrenadors especialitzats.

Als Estats Units, educadors i investigadors afirmen que aquest tipus de tornejos està directament relacionat amb el compromís i l’èxit acadèmic, i, en conseqüència, reporta efectes molt positius en l’aprenentatge i en el creixement personal.

Els E-Sports es postulen com una eina altament eficaç per contribuir al desenvolupament de les competències professionals i individuals de l’alumnat i per fomentar el treball cooperatiu a les aules i als centres de formació més innovadors i actuals com FX ANIMATION.

Desenvolupament de competències cognitives i interpersonals a través dels E-Sports

 • Pensament crític i estratègic
 • Implicació i Responsabilitat
 • Resolució de problemes complexos
 • Gestió d’emocions
 • Treball sota pressió
 • Comunicació i cooperació
 • Lideratge
 • Treball en equip
 • Creativitat i iniciativa

Competències instrumentals directament relacionades amb la tècnica del joc. Entre elles, destaquen:

 • Velocitat de reacció
 • Precisió
 • Visió perifèrica
 • Prevenció de lesions
 • Atenció i coordinació

Programa AlumniX

FX ANIMATION és l’única escola de cinema, 3D, videojocs i animació, que disposa d’un programa per a alumnes graduats totalment gratuït. El programa Alumni-X neix com a reconeixement a l’esforç i a la feina ben feta dels nostres graduats. Orgullosos del nostre alumnat jove, brillant i sobradament preparat, el seguim acompanyant un cop acabada la seva formació.

La nostra borsa de treball, xarxa de contactes, esdeveniments i promoció constant a les xarxes socials, facilita la seva incorporació al món laboral d’immediat. Vinculats a l’escola a través del programa Alumni-X, els graduats continuaran evolucionant professionalment.

 

 

Disposem d’una Borsa de treball exclusiva per a alumnes a nivell Nacional i Internacional

 

 

99% D’INSERCIÓ LABORAL

CADA ALUMNE DE FX ANIMATION ÉS UN CAS D’ÈXIT

Aquaman

Nacho Doctor

Fantastic Beast

David Berrocoso

Hellboy

Jordi Torcal

The Lion King

Sergio Nieto

Game of Thrones

Pere Sendra

War of the Planet of the Apes

Jordi Ribé

Godzilla: King of the Monsters

Rubén Hinarejos

Mortal Engines

Melanie Guerreiro
4
5