fbpx

SOL·LICITA TU VISITA PERSONALITZADA

Per què escollir FX Barcelona Film School?

Perquè a FX Barcelona Film School el més important ets tu, t’oferim atenció personalitzada.

 

CONTACTA AMB EL TEU ASSESSOR ACADÈMIC

 

EVA LLEONART

 

Eva forma part de la família de FX fa 7 anys; és una experta si necessites orientació sobre les nostres formacions sigui quin sigui el teu perfil: recent graduat de la E.S.O., batxillerats i altres graus del sector. Domina l’espanyol i el català, i l’acompanyament marcarà una diferència a l’hora d’ingressar com a alumne a l’escola. El seu enfocament pràctic i el coneixement tècnic orienten els futurs estudiants per trobar la formació més adequada a la seva vocació. Serà al vostre costat, en tot el procés d’informació i inscripció.

TERESA FLORES

 

Teresa destaca pel seu carisma, amb el qual orienta els futurs estudiants per escollir la formació que els porti a triar la seva professió de futur. Parla fluidament espanyol, anglès i italià. Busques un màster d’especialització en arts digitals o cinema? Contacta amb la Teresa i t’acompanyarà en la teva decisió professional.

 Frances McDormand

FÁTIMA MARTÍN

 

Fátima es distingeix per la seva calidesa i suport constant cap als futurs estudiants de FX Barcelona Film School tant per als Graus com per al Cicle Preuniversitari. Fátima parla tant català com espanyol i ofereix una orientació propera i personalitzada, assegurant que cada futur alumne se senti acollit en el seu camí cap a l’èxit al cinema i les arts digitals.

GUILLERMO NEILÁN

 

Guillermo és conegut per la seva amabilitat i empatia. Domina l’espanyol i l’anglès i és especialista en assessoria d’alumnes estrangers. Si busques formar-te a Barcelona, és el teu aliat per arribar a FX Barcelona Film School. Contacta amb Guillem, si busques especialitzar-te en un Màster de cinema o arts digitals.