Search
Generic filters

Màster superior en POSTPRODUCCIÓ AMB AFTER EFFECTS I NUKE

CONVOCATÒRIA – 11/01/2021

Idioma ESPANYOL i ANGLÈS

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Presencial
Online en streaming*

Duració

16 mesos + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER SUPERIOR EN POSTPRODUCCIÓ I COMPOSTING

Dirigit a estudiants i professionals del sector audiovisual, cinema, publicitat, televisió, llicenciats i graduats en Comunicació Audiovisual, Belles Arts o altres titulacions universitàries que tinguin relació amb el món audiovisual.

 • + 20 anys
 • Informàtica nivell usuari i entorn Windows.
 • Estudis reglats o no reglats relacionats amb el cinema o audiovisuals, estudis artístics, experiència professional o formació autodidacta demostrable.

1er any

Els alumnes aprendran les tècniques de correcció de color (Da Vinci), Motion Graphics 2D (After Effects) i composició (Nuke) per poder enfrontar-se a qualsevol mena de projecte audiovisual. D’una forma pràctica i a través de projectes amb material de rodatge original, els alumnes obtindran una reel professional.

2on any

En aquest curs lectiu, els alumnes se centren en l’aprenentatge de tècniques de postproducció complexes per a VFX i cine. S’especialitzaran com a compositors i especialistes en softwares avançats (Nuke, Mari, Syntheyes, CaraVR i Maya) i treballaran en la supervisió de sets de rodatges.
En acabar la formació, els alumnes disposaran d’una demo reel de composició amb exercicis personals i experiència en projectes audiovisuals transversals amb les àrees de VFX, edició i muntatge, direcció de cinema i direcció de fotografia.

T’especialitzaràs com a compositor/a i especialista en els softwares avançats (Nuke, Mari, Syntheyes, CaraVR i Maya). En acabar la teva formació, tindràs una bobina de treballs personals de qualitat professional perquè puguis accedir al món laboral.

 • Titulació Certificada FX.
 • Cinema
 • Publicitat (gràfica i digital) TV i web Editor
 • Muntador de vídeo
 • Etalonador
 • Tècnic en postproducció
 • Compositor digital
 • Supervisor de composició al set

 

Amb aquest màster podràs dominar les tècniques de postproducció professional amb una formació completa en els processos de treball. Aprendràs en profunditat les tècniques de Chromakey, integració 3D, lighting, composició multicapa, rotomasking, càmera track, partícules, Motion Graphics 2D, composició avançada per a VR, tecnologia del color i supervisió de set.

Faràs treballs amb criteri, aprendràs correcció de color (Da Vinci), Motion Graphics 2D (After Effects) i composició (Nuke) i et podràs enfrontar a qualsevol classe de projecte audiovisual.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

Disposem d’una Borsa de treball exclusiva per a alumnes en l’àmbit nacional i internacional

99% D’INSERCIÓ LABORAL

CADA ALUMNE A FX ANIMATION ÉS UN CAS D’ÈXIT

Aquaman

Nacho Doctor

Fantastic Beast

David Berrocoso

Hellboy

Jordi Torcal

The Lion King

Sergio Nieto

Game of Thrones

Pere Sendra

War of the Planet of the Apes

Jordi Ribé

Godzilla: King of the Monsters

Rubén Hinarejos

Mortal Engines

Melanie Guerreiro
4
5