MÀSTER D’ESPECIALITZACIÓ EN EFECTES VISUALS (VFX) AMB HOUDINI

– Houdini Official Certified School | Side FX –

CONVOCATORIA – 12/09/2021

Idiomes ESPANYOL o ANGLÈS

Edat

+ 20 anys

Modalitats

Online en streaming*
Presencial

Duració

10 mesos + projecte final

Places

Grups reduïts

MÀSTER D’ESPECIALITZACIÓ EN VFX AMB HOUDINI

Per a joves a partir de 20 anys amb vocació pel sector provinents de qualsevol formació: estudiants i professionals del 3D amb especialització en VFX.

  • 20 anys complerts
  • domini de 3D demostrable per mitjà de demo reel (portfolio de treballs)
  • coneixements de Nuke

Especialització en Houdini

Aquest curs lectiu centrat en l’aprenentatge de Houdini per a la creació de VFX d’alt nivell (creació de simulacions, fenòmens naturals, cabell, teles, partícules, líquids i crowds (multituds)…) és la formació en VFX amb més prestigi en l’àmbit nacional i una de les més reconegudes en l’àmbit internacional, tant pel sector de la formació com per la indústria.

FX ANIMATION ha estat reconeguda per The Rookies com la 4a millor escola de VFX a tot el món i la 1a a Espanya i Europa. A més, és una escola oficial i reconeguda per Side FX (desenvolupadors de Houdini).

  • Titulació Certificada FX avalada per SideFX
  • Escola oficial de Houdini i ATC d’Autodesk

  • VFX artist
  • FX TD
  • Expert en VFX amb Houdini,
  • VFX Supervisor per cinema, publicitat i TV

 

Aquest màster és la formació en VFX amb més prestigi en l’àmbit nacional i una de les més reconegudes en l’àmbit internacional tant pel sector de la formació com per la indústria. FX ANIMATION ha estat reconeguda per The Rookies com la 4a millor escola de VFX a tot el món i la 1a a Espanya i Europa. A més, és escola oficial i reconeguda per Side FX (desenvolupadors de Houdini).

En aquest màster et formaràs com a expert en 3D per a efectes visuals (VFX) per accedir tant a produccions nacionals com internacionals; alumnes d’aquesta formació han treballat en algunes de les superproduccions més importants com Aquaman, Hellboy, El rei lleó, Godzilla o Joc de trons, entre d’altres.

Aprendràs a crear simulacions de partícules, teles, cossos tous, foc, fum i explosions, simulació de cossos rígids i líquids i treballaràs, a més, la postproducció amb Nuke per a la composició de plans i escenes d’efectes visuals (treball en chroma i integració d’elements 3D en imatge real); t’especialitzaràs en Houdini per a la creació de VFX d’alt nivell (creació de simulacions, fenòmens naturals, cabell, teles, partícules, líquids i crowds (multituds).

Especialitza’t en VFX amb Houdini amb una formació d’alt rendiment tècnic i resultats professionals.

SOL·LICITAR INFORMACIÓ

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

video1

video1

video1

video1