fbpx

 

 

 

 

 

BECA TALENTO 2020

13a EDICIÓ

cinema i 3d

 FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School presenta la 13a Edició de la Beca Talento dirigida a interessats en els Màsters Superiors de les àreas de

Cinema, Efectes visuals, Animació de personatges, Concept Art i Videojocs.

CONVOCATÒRIA OBERTA

FX ANIMATION sempre ha tingut molt clar que és una escola amb vocació per integrar professionals qualificats en el sector del cinema i el 3D tant a nivell tècnic com humà.

L’objectiu d’aquesta beca és impulsar el desenvolupament del talent d’aquells perfils que denotin potencial dins d’alguna de les àrees del cinema, l’animació i el 3D.

Com cada any, FX ANIMATION ofereix 1 beca Talento per àrea per als seus Màsters Superiors amb inici a octubre de 2020.

Els candidats interessats hauran de presentar la seva candidatura per mitjà d’un portafolis o demo reel especificant la seva àrea d’interès.

APOSTA PEL TEU TALENT

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

Convocatòria oberta segons disponibilitat de places i beques atorgades.

INFORMACIÓ

PASSOS PER A LA PRESENTACIÓ DE CANDIDATURA:

Pas 1: presenta el teu portafolis o demo reel al teu assessor acadèmic.

Pas 2: si el teu assessor et comunica que estàs seleccionat com a candidat, et demanarà la renda del nucli familiar (o individual) per valorar el descompte econòmic proposat.

Pas 3: si acceptes la Beca, hauràs de mantenir una qualificació d’almenys 7 en el teu 1r curs lectiu per mantenir-la per al teu 2n curs. Si no s’arriba a aquesta qualificació, la Beca es perdrà per a l’últim any de formació i caldrà abonar el valor real del curs lectiu.

REQUISITS

La Beca es dirigeix a persones que desitgin matricular-se en un màster impartit a FX ANIMATION en la convocatòria d’octubre 2020 i compleixin els següents requisits:

  • Els candidatos han d’haver complit els 20 anys a la data d’inici del Màster Superior escollit (5 d’octubre de 2020)
  • Els candidats presentaran la seva candidatura per mitjà del seu portafolis personal o demo reel.
  • Es valoraran coneixements d’anglès.
  • Caldrà proporcionar a FX, si es requereix al candidat seleccionat, la renda individual o familiar juntament amb un certificat de convivència per valorar el descompte becat sobre el valor del curs lectiu (matrícula i material exempts)
  •  

Tota sol·licitud haurà de presentar-se davant de l’assessor acadèmic.

SELECCIÓ DE CANDIDATS

L’equip de l’àrea seleccionada per a la Beca juntament amb el Director Tècnic, avaluaran els portafolis i demo reels sol·licitats. Si l’equip no realitza cap selecció de candidats segons el seu criteri, la Beca podria quedar vacant.

Un cop obtingut el candidat, l’assessor acadèmic es posarà en contacte amb l’interessat.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.