fbpx

BEQUES MUJEREX 2020

3a EDICIÓ

cinema i 3d

 FX ANIMATION Barcelona 3D & Film SchoolHP presenten la 3a Edició de les Beques MujereX per a les àrees de:

 

Direcció de cinema · Direcció de fotografia · Concept Art · Animació de personatges · Videojocs · VFX · Postproducció

 

OBJECTIUS

Des que FX ANIMATION va néixer, ja fa 13 anys, ha tingut molt clar que era amb vocació de ser una escola innovadora i capdavantera. No només pel que fa a coneixements, també pel que fa a transformació social.

L’objectiu d’aquesta beca és impulsar el desenvolupament d’habilitats i la formació de dones per tal que puguin incorporar-se al món laboral del cinema i el 3D. La incorporació de la dona a la indústria no és un fet recent, però sí poc conegut. Amb aquesta beca es vol ajudar a fer visibles les aportacions de la dona en aquest sector.

El món del cinema ha de contemplar la realitat de cada època i la nostra realitat mostra que la meitat de la població és femenina. La finalitat d’aquestes beques és promoure i reivindicar el paper de les dones en el món del cinema i del 3D/animació. Calen més directores, més històries explicades per dones o en femení. Visibilitzar les dones en un àmbit tan androcentrista com ho és el del cinema i 3D és fonamental per una qüestió de justícia social, perquè mereixen que aquest esforç sigui reconegut, perquè es convertiran en un estímul i en un referent per a altres dones i per descomptat en l’àmbit del cinema i 3D.

PERÍODE D’INSCRIPCIÓ

Del 02/06/2020 al 29/06/2020

INFORMACIÓ  La Beca MujereX concedirà directament a les candidates seleccionades el material (càmera exempta) que s’inclou a la seva formació (ordinador portàtil cedit gratuïtament per HP, el nostre Global Partner) i un descompte del 40% sobre el valor del curs lectiu (matrícula exempta). El cost de la matrícula i el 60% restant de l’import del Màster Superior que no cobreixi la Beca hauran de ser abonats per les candidates seleccionades.

Existeix un únic termini per enviar les sol·licituds: entre les 00:00 hores del 2 de juny de 2020 i les 23:59 hores del 29 de juny de 2020.

REQUISITS

El Programa es dirigeix a dones que desitgin matricular-se en un màster impartit en FX ANIMATION en la convocatòria d’octubre 2020 i compleixin els següents requisits:

La participació en el Programa de Beques MujereX està subjecta a la inscripció a la pàgina web de FX ANIMATION i a l’acceptació de les presents bases legals.

  • Les candidates han d’haver complert els 20 anys a la data d’inici del Màster Superior escollit (5 d’octubre de 2020).
  • Les candidates han de tenir estudis relacionats amb la beca elegida, ja siguin reglats o no reglats, o estudis artístics, experiència professional o formació autodidacta demostrable per mitjà de la presentació del seu demo reel o portafolis de treballs.
  • Es valoraran coneixements d’anglès.
  • Caldrà proporcionar les dades personals exigides al formulari d’inscripció. La candidata, sabent les conseqüències jurídiques de subministrar dades falses, subministrarà dades precises, completes, veritables i correctes.

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Les candidates han de presentar la següent documentació en el termini establert:

  • Formulari de sol·licitud complet.
  • Currículum vitae actualitzat.
  • Document Nacional d’Identitat o Número d’Identitat d’Estranger.
  • Demo reel o portafolis de treballs.
  • Formulari de cessió de drets d’imatge personal, declaració d’autoria i difusió de la peça audiovisual.
  • Presentació audiovisual en lliure format en què s’expliquin els motius que porten la candidata a:
    • Voler estudiar a FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School.
    • Voler dedicar-se professionalment a l’àrea escollida.
    • Ser mereixedora de la Beca MujereX.
    • Es valorarà creativitat, originalitat i talent.

Tota la documentació ha d’enviar-se a l’adreça de correu [email protected] amb l’assumpte “Beques MujereX 2020”.

SELECCIÓ DE SOL·LICITUDS

La selecció de sol·licituds per a l’atorgament de les beques es durà a terme per part de la Direcció de FX ANIMATION i una representant de cadascuna de les empreses col·laboradores a la beca.

PRESENTACIÓ DE LA BECA MujereX

La presentació de la beca es realitzarà en un acte públic a l’escola on assistiran Patrocinadors i mitjans de comunicació.

ENTREGA DE BEQUES

El setembre de 2020 es comunicarà la decisió de l’atorgament de la beca a les sol·licitants seleccionades.

L’entrega de les beques concedides es realitzarà en un acte públic a FX ANIMATION en què es convocarà la premsa, es projectaran les presentacions de les sol·licitants escollides i se’ls farà lliurament de la beca obtinguda i del material que se’ls facilita.

BASES BEQUES MUJEREX 2020

SOL·LICITA INFORMACIÓ

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.